O plaga de neacceptat: homosexualitatea

Posted on: martie 23, 2019, by :

Moralitatea are astăzi are cu totul alte valențe decât avea în trecut. Pentru unii, a fi moral înseamnă a avea un comportament normal, a nu ieși în evidență prin fapte care afectează educația sănătoasă, însă pentru alții, moral este să iubești o persoană de același sex și să te și căsătorești cu ea. Trăind într-o țară democratică, e firesc să fie întrebați toți cetățenii ei cu drept de vot despre legiferarea căsătoriilor între homosexuali și despre adopțiile în astfel de cupluri. Chiar dacă în vreo 19 țări din lume cele două chestiuni sunt considerate normale, în România oamenii privesc cu reticență legea aceasta. Este puțin probabil ca românii, majoritar ortodocși, cu principii morale sănătoase să fie de acord cu o asemenea aberație. Unele dintre vedetele de la televizor afirmă, la unison, că trebuie să fim toleranți, să-i acceptăm pe cei care au o altă orientare sexuală decât noi, să le fim prieteni etc.

Știm noi prea bine cum funcționează mecanismele gândirii! Oricine ar spune orice, doar pentru a intra în grațiile cuiva, pentru a fi agreați, pentru a aduna cât mai multe like-uri, pentru a fi votați. Ce s-ar întâmpla, însă, dacă numărul homosexualilor ar crește tot mai mult, astfel încât aceasta să devină o mare problemă? Cum rămâne cu natalitatea? Cu viitorul acestei țări? Și-așa se nasc tot mai puțini copii. Dacă și aceștia ar fi adoptați de homosexuali, am rămâne fără copii, căci așa-zișii lor părinți i-ar educa în spiritul unei vieți lipsite de sens.

Dar există și alte metode, pentru ca societatea să aibă urmași, ar spune unii, numai să fie lăsați să facă tot ce vor, fără a li se îngrădi cumva dorințele bolnave. Însă, cei care cred că li se încalcă drepturile, încă speră să aibă câștig de cauză. De pildă, un apărător fervent al lor, Remus Cernea, același care, în urmă cu foarte puțin timp înfiera ora de Religie, susține că li se încalcă drepturile homosexualilor, că normalitatea nu este altceva decât respectarea drepturilor. Care drepturi? Ce drepturi le-au fost încălcate? În România contemporană se respectă drepturile omului, însă aici discutăm despre un comportament deviant, nesănătos pentru viitorul acestei țări, pentru generația de azi și de mâine. Degeaba suntem comparați cu locuitorii altor țări, căci suntem total diferiți de aceia. Noi avem o altfel de mentalitate, moștenim un sistem de valori incoruptibil, niște principii nemuritoare, care n-au făcut rău nimănui. De ce trebuie să le înlocuim, dacă sunt bune? Pentru că vrea Remus Cernea?

El și alții asemenea lui  ar trebui să consulte un psiholog sau un preot și să nu mai instige la haos. Cel puțin să le fie rușine să apară în public și să întineze moralitatea acestui neam! Chiar cred că românii vor fi de acord cu așa ceva, când ei vor să-și crească și să-și educe fiii în spiritul moralei creștine? Nicidecum! Vom fi la fel de virulenți, cum am fost și în trecut, dacă trebuie să ne apărăm propria identitate. Acești oameni consideră că pot să miște lumea după cum vor, că noi suntem niște marionete, care execută tot ce li se dictează. Se înșală! Nu putem fi corupți sau cumpărați cu minciuni frumoase. Noi vrem să ne păstrăm tradițiile, obiceiurile și valorile morale, pe care le avem de la străbuni. Acestea sunt cele mai de preț comori ale acestui neam. Nimeni și nimic nu ni le poate lua. Spiritul strămoșilor noștri nu poate fi distrus, căci el trăiește în sufletele noastre.

Nu renunțăm la puritatea sufletului, doar pentru a satisface niște dorințe diavolești ale unor persoane ciudate. Fiecare om ar trebui să-și recunoască propriile greșeli și să nu încerce să-i atragă și pe alții în jocul lor murdar. Dacă vor să trăiască în păcat, așa să fie! Dar să ne lase pe noi în pace, să trăim respectând tot ceea ce e pur și minunat, să respirăm sfințenia înaintașilor noștri, să le păstrăm neîntinată amintirea și să rămânem noi înșine, normali și sănătoși la trup și suflet. Cât despre voi, cei care v-ați rătăcit pe drumul către moarte, nu vă putem spune decât atât: treziți-vă la realitate până nu e prea târziu, căci e crunt să pleci din această lume având conștiința așa de pătată!

Chipul moralității este încă viu, iar noi avem datoria de a-l menține curat pentru totdeauna. Milităm pentru o Românie sănătoasă, pentru cetățeni care să se bucure de un viitor frumos, respectând cele mai importante principii de viață: sănătatea și normalitatea. Ele mențin echilibrul existenței, iar oamenii pot trăi astfel în armonie, pot visa frumos și își pot îndruma copiii către eternitate cu demnitate și curaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *